De koning steigerhout zakelijk

De Koning Steigerhout is een grote speler binnen de zakelijke markt op het gebied van steigerhouten meubelen. Staat u op het punt steigerhouten meubelen voor uw zaak aan te schaffen of de huizen op een vakantiepark te voorzien van steigerhouten meubels? Dan bent u bij De Koning Steigerhout aan het juiste adres

Wekelijks richten wij winkels in met steigerhouten meubelen of een combinatie met steigerhout en staal. Met onze zakelijke klanten maken wij graag een persoonlijke afspraak. Wij geven deskundig advies bij u op kantoor of in onze showroom. Vele bedrijven zijn u voor gegaan en hebben nog altijd dagelijks plezier van onze steigerhouten meubels.Wij verkopen alle soorten steigerhouten meubels voor een zakelijke inrichting. Denk aan kantinetafels, horecameubilair, kantoorinrichting, meubels voor kapperszaken en winkels, terrasmeubels en loungemeubilair.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Weet je wat voor steigerhouten inrichting of meubel je wilt? Vraag een vrijblijvende offerte op via ons contactformulier. Je kunt ook onze showroom bezoeken om de mogelijkheden te bespreken.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw ontwerp (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht